Algemeen

Rolgazon®: bedrijf met slechts 1 product

Wij zijn sinds 1979 bezig met graszoden . Kant-en-klare grasmatten waren destijds in België nog lang niet ingeburgerd zoals nu, de toepassing in particuliere tuinen was eerder uitzonderlijk. Toch slaagde ons bedrijf er in om van graszoden een echte specialiteit te maken om uiteindelijk vanaf 1990 ons volledig toe te leggen op het leveren van graszoden, onder het eigen merk ROLGAZON®.

Steeds meer tuinaanleggers, tuinliefhebbers en doe-het-zelvers zagen de voordelen van graszoden ten opzichte van gazon zaaien en de vraag steeg constant. Het gebruik van verbeterde graszaadsoorten en innovatieve teelttechnieken resulteerden in Rolgazon®-graszoden van een ongekende kwaliteit.

Deze onderscheidende kwaliteit – op het vlak van sterkte en maatvastheid van de afgeleverde gazonrolletjes – maakt dat eigenlijk elke doe-het-zelver een perfect resultaat kan bekomen met Rolgazon® : de tuinen van onze klanten zijn nog steeds onze beste publiciteit.

Steeds grotere omzetvolumes, nieuwe oogsttechnieken (o.a. gerobotiseerde snij/stapelmachines) en efficiënter transport hebben een gunstige invloed op de kostprijs gehad, waardoor ons kwaliteitsproduct vandaag de dag binnen ieders bereik ligt. Wekelijks weten tientallen nieuwe klanten de kwaliteit en service van ROLGAZON® te waarderen en ons enthousiasme te delen.